Survivor 2024 – trailer 14/2: Βαρύ το κλίμα στην κόκκινη ομάδα – Ο αγώνας για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας

Ένα αρκετά έντονο επεισόδιο του Survivor παρακολούθησαν χθες (13/2) το βράδυ οι τηλεθεατές. Μάλιστα υπήρξε και μία έκπληξη με την τελευταία υποψηφιότητα της εβδομάδας, αφού ο Φάνης Μπολέτσης που αναδείχθηκε MVP υπέδειξε ως τέταρτη υποψήφια την Κατερίνα Δαλάκα.

Μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να είναι «φωτιά». Όπως είναι φυσικό το κλίμα στην κόκκινη ομάδα είναι ιδιαίτερα βαρύ, καθώς τέσσερις παίκτριες τους είναι υποψήφιες για αποχώρηση.

Στο trailer που έχει κυκλοφορήσει για το αποψινό επεισόδιο, παίρνουμε και μία γεύση για την αναστάτωση που έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα της Κατερίνας Δαλάκα. Παράλληλα οι παίκτες αναμένεται να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης, αφού η ομάδα που θα νικήσει θα κερδίσει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς.

Μάλιστα, όπως βλέπουμε από το trailer η Ασημίνα κατά την διάρκεια του αγώνα θα εκνευριστεί και θα χάσει την ψυχραιμία της, με τον Αλέξη Παππά να της ζητά να ηρεμήσει.

Φυσικά οι τηλεθεατές σήμερα θα παρακολουθήσουν και την μεγάλη μονομαχία μεταξύ των Ζωή Ασουμανάκη, Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά και Κατερίνα Δαλάκα. Μία από τις τέσσερις παίκτριες των Διασήμων στο τέλος του επεισοδίου θα κληθεί να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο και να αποχωρήσει από το Survivor.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ