Ακόμη ένα συναρπαστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν απόψε (27/5) οι τηλεθεατές του Survivor. Οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.
Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της Κυριακής, οι Μπλε κατέκτησαν την πρώτη ασυλία για την εβδομάδα και οι Κόκκινοι έβγαλαν στον τάκο τον Χριστόφορο Ταξίδη. Στον αγώνα της δεύτερης ασυλίας θα επικρατήσει χαμός καθώς οι Κόκκινοι θα κατηγορήσουν τον Φάνη ότι προσπαθεί να κλέψει για να πάρει τη νίκη. Μάλιστα η ένταση θα συνεχιστεί καθ’ όλη την διάρκεια του επεισοδίου, με τον Φάνη να συγκρούεται με τους Κόκκινους στο «Συμβούλιο του νησιού».
Η ομάδα που κερδίζει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, στο αποψινό επεισόδιο, οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Έτσι, η Μπλε ομάδα θα αναγκαστεί να βγάλει ένα παίκτη της υποψήφιο προς αποχώρηση.
Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο Συμβούλιο του Νησιού οι Μπλε θα ψηφίσουν ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σταμάτη Ταλαδιανό.