Survivor 2024 – Spoiler 24/4: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι εντάσεις δεν σταματούν στο Survivor, με τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στους παίκτες.

Αυτή την εβδομάδα οι Μπλε έχουν κατακτήσει τις τρεις πρώτες ασυλίες και στα συμβούλια που έχουν γίνει έχουν βγει υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Γιάννης Περπατάρης, η Δώρα Νικολή και ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Ο Γιάννης Περπατάρης αφού ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του αποκάλυψε ότι εκείνος είπε στους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, καθώς ήθελε να ξεκουράσει και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και τον Χριστόφορο Ταξίδη που είχαν παλέψει πρόσφατα για την παραμονή τους.

Από την πλευρά της η Δώρα Νικολή, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, ανέφερε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα, νιώθω μια χαρά. Αν είναι τυχερό ή άτυχο να παίξω απέναντι από τον Γιάννη, θα μονομαχήσουμε και οι δυο μαζί. Θα είναι φιλικός ο αγώνας και θα κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός».

Τέλος χθες ο Χριστόφορος Ταξίδης δήλωσε στο συμβούλιο πως περίμενε το αποτέλεσμα γιατί αρκετοί είναι οι συμπαίκτες του που δεν μπορούν να ψηφιστούν λόγω των τραυματισμών τους και ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει την παραμονή του.

Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας. Στη συνέχεια οι Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού θα ψηφίσουν ως τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα, τον Θοδωρή Τουρκογεώργο. 

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ