Survivor 2024 – Spoiler 23/4: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι εντάσεις και οι ανατροπές δεν σταματούν στο Survivor και οι φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τα όσα συμβαίνουν.

Αυτή την εβδομάδα οι Μπλε έχουν κατακτήσει τις δύο πρώτες ασυλίες και στα συμβούλιο που έχουν γίνει έχουν βγει υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Γιάννης Περπατάρης και η Δώρα Νικολή.

Ο Γιάννης Περπατάρης αφού ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του αποκάλυψε ότι εκείνος είπε στους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, καθώς ήθελε να ξεκουράσει και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και τον Χριστόφορο Ταξίδη που είχαν παλέψει πρόσφατα για την παραμονή τους.

Από την πλευρά της η Δώρα Νικολή, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, ανέφερε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα, νιώθω μια χαρά. Αν είναι τυχερό ή άτυχο να παίξω απέναντι από τον Γιάννη, θα μονομαχήσουμε και οι δυο μαζί. Θα είναι φιλικός ο αγώνας και θα κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός».

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι Μπλε θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. Στη συνέχεια οι Κόκκινοι στο Συμβούλιο του Νησιού θα ψηφίσουν ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα, τον Χριστόφορο Ταξίδη. 

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ