Στο “Βράδυ” ο Τατσόπουλος

Στο “Βράδυ” ο Τατσόπουλος

Η δήλωσή του ήταν κόκκινο πανί για τα social media. Ο Πέτρος Τατσόπουλος προκάλεσε σάλο, είδε τo όνομά του γραμμένο χιλιάδες φορές να φιγουράρει σε σχόλια του twitter και του Facebook, ακόμα και σε μπλουζάκια.

Απόψε, είναι καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Όπως πάντα, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις να μοιραστεί μαζί μας. Στη συνάντησή του με τον Πέτρο Κωστόπουλο η πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, τα Social Media, οι κομματικές κόντρες και οι αντιπαραθέσεις, πρωταγωνιστούν σε μια ιδιαίτερα ανατρεπτική συζήτηση, με έντονο χιούμορ.

 

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τη Δήμητρα Ματσκούκα. Τι λέει για τη θεατρική παράσταση «Συνέντευξη», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη και ποιες εντυπώσεις αποκομίζει ο θεατής από αυτό το έργο; Αποδέχεται ή όχι η γνωστή ηθοποιός τον τίτλο της σέξι γυναίκας;

Η Δήμητρα Ματσκούκα ερμηνεύει στο πλατό το “Guns Of Brixton” των Nouvelle Vague, αλλά δεν διστάζει να απαγγείλει και Παντελή Παντελίδη!

Απόψε στις 00:00 έρχεται…το “Βράδυ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ