Στο στόχαστρο του ΑΝΤ1 η Χριστίνα Μπόμπα – Πού θέλουν να την εντάξουν

Να ενεργοποιήσει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου το μεσημέρι επιθυμεί ο ΑΝΤ1. Για τον λόγο αυτό βολιδοσκοπεί την Ντορέττα Παπαδημητρίου για τη θέση της παρουσιάστριας και την Χριστίνα Μπόμπα με ενισχυμένο ρόλο.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη που έγινε πρόσφατα μαμά, είναι αγαπητή στο γυναικείο κοινό κι εκεί ποντάρουν οι υπεύθυνοι του καναλιού.

Όπως αναφέρει η Espresso, τα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών ετοιμάζουν με εντατικούς ρυθμούς τα προγράμματα που θα ρίξουν στην τηλεοπτική “αρένα” στο δεύτερο μισό της σεζόν με στόχο τα διαφημιστικά έσοδα στα ταμεία τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεγάλη εταιρεία παραγωγής επιθυμεί την Χριστίνα Μπόμπα σε δική της μαγνητοσκοπημένη στήλη που αφορά κυρίως τις γυναίκες και τις μαμάδες και θα παρουσιάζεται ως ένθετη ενότητα μέσα σε μία ψυχαγωγική εκπομπή.

Η εταιρεία παραγωγής έχει καταθέσει την πρόταση σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς -ένας εκ των οποίων ο ΑΝΤ1- και μάλιστα δεν είναι μία πρόταση που θα μπει στο αρχείο. Όπως ακούγεται, στο κανάλι θέλουν να εντάξουν τη συγκεκριμένη ρουμπρίκα σε ένα μαγκαζίνο που θα προβάλλεται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και θα μοιάζει με αυτό που παρουσίαζε η Τζένη Μπαλατσινού.

Τέλος, το όνομά της είχε ακουστεί και για την εκπομπή “Dot” στον ΣΚΑΙ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ