TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.– Ποια χώρα ήταν πρώτη στον κόσμο το 2019 σε παραγωγή τζίντζερ; – Ποιο είναι το βασικό συστατικό της σάλτσας «γάλα της τίγρης»; – Πού λειτουργεί η μεγαλύτερη ψαραγορά παγκοσμίως; – Πότε παρασκευάστηκε πρώτη φορά η πίτσα μαργαρίτα; – Πού λειτουργεί στην Ευρώπη το Μουσείο Τσαγιού και Καφέ; Την Κυριακή 2 Αυγούστου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.
