Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Τα δώρα του Διονύσου στο πιάτο μας. Μαγειρεύουμε μεθυστικές συνταγές με σταφύλι, πετιμέζι και κρασί.

Δοκιμάστε: Σαλάτα ρόκας με κρασοτύρι, Μελιτζανοσαλάτα με πετιμέζι, Ταλαγάνι ψητό με μαριναρισμένα σταφύλια, Στροφιλιά κανταΐφι με ανθότυρο & σορμπέ σταφύλι «φράουλα», Σούπα κολοκύθας με πετιμέζι, Τραχανά με πετιμέζι, Χτένια με σάλτσα πράσινου πιπεριού, Χταπόδι κρασάτο με νιόκι, Σολομό με πετιμέζι, Ξιφία με ελιές & ντοματίνια, Λαβράκι του τρύγου, Κεφτέδες με πετιμέζι και αμύγδαλα, Κόκορα κρασάτο, Κοτόπουλο φρικασέ με αμπελόφυλλα, Κοτόπουλο με μανιτάρια, πετιμέζι και «χαβούτσια», Κοτόπουλο με γλυκό κρασί και σταφύλια, Φθινοπωρινό γεμιστό ρολό γαλοπούλας, «Μεθυσμένο» ορτύκι με πουρέ μπλε πατάτας & σάλτσα σταφυλιού, Σμυρναίικες κρασάτες μπριζόλες, Λευκαδίτικο σοφιγάδο, Μοσχάρι ραγού με σάλτσα κρασιού, Κατσικάκι με καυτερή σάλτσα και άρωμα μάραθου. 

Αλλά και τα γλυκά μας είναι για.. άσπρο πάτο!

Δοκιμάστε: Mπισκότα κρασιού με ζαχαρόπαστα, Χαλβά μούστου σε καραμελωμένα αχλάδια με σορμπέ μαύρης σοκολάτας, Τάρτα με μουσταλευριά καρυδάτη, Ρυζόπιτα με σταφίδες λουσμένες με Ξινόμαυρο, Cheesecake με πετιμέζι & γλυκό σταφύλι, Γιαουρτογλυκό με σταφύλι & σταφίδες και πολλές ακόμα συνταγές.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ