Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Η Σιμόνη Καφίρη μάς αποκαλύπτει τα μυστικά για να παραμείνουν φρέσκα και λαχταριστά τα τρόφιμα στην κατάψυξη και αφού τα ξεπαγώσει ετοιμάζει τις πιο νόστιμες συνταγές!

Δοκιμάστε: Τυρόπιτα ή κασερόπιτα, Σούπα με καρότα, Χταπόδι στη χύτρα, Μπουρεκάκια πατάτας, Μίνι σουβλάκια κοτόπουλου με πέστο και φιστίκια Αιγίνης, Πέστο βασιλικού, Κρεατόπιτα, Κεφτεδάκια σουηδικά, «Καραμέλες» από γλυκό σαλάμι, Αμυγδαλόταρτα ροδάκινων, Λουκουμάδες με μήλα καιΤάρτα σοκολάτας.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ