Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Όλα όσα θέλετε να μάθετε περί ιχθύων και άλλων θαλασσινών στο πιάτο σας με υπέροχες συνταγές.

Δοκιμάστε: Ψαροσαλάτα του Αγίου Ορους, Σπιτικά κρουτόν, Ψαρόσουπα με «τραχανό» από τη Λήμνο, Κακκαβιά από τη Σύρο, Νησιώτικο μεζές με ρέγκα, Πολίτικη ρεγκοσαλάτα, Γαρίδες σαγανάκι από τη Σίφνο, Ψαράκια μαρινάτα από τον Βροντάδο Χίου, Γεμιστές σαρδέλες Καλλονής από τη Λέσβο, Γεμιστά μπαρμπούνια, Σαρδέλα παστή από τη Λέσβο, «Ορφό» με γλιστρίδα από την Κρήτη, Ψάρι με μπάμιες στο «τσικάλι» από την Κρήτη, Μύδια αχνιστά με ζυμαρικά από τη Μακεδονία, Ψάρια σαβόρο από τη Λευκάδα, τη Μύκονο, τη Ρόδο, Πιτάκια «αθερινού» από τη Ρόδο, Σουπιές με το μελάνι τους από τη Λευκάδα και την Κάσο, Ψαρομπιφτέκια με λαβράκι και κρέμα αρακά καιΤσιπούρες ψητές.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ