Ο Γιώργος Γεράρδος μεταμορφώνει το ψωμί που περίσσεψε σε νόστιμες λιχουδιές και πιάτα.
Δοκιμάστε: Γλυκά μπαστουνάκια βουτύρου με κανέλα, Σούπα με ψητές ντομάτες, βασιλικό και χωριάτικο ψωμί, Κρουτόν με σκόρδο και δεντρολίβανο, Γέμιση με ψωμί, λουκάνικο και φασκόμηλο, Σαλάτα με ψωμί, κόκκινες και πράσινες πιπεριές, Gratin με ψωμί ολικής, σπανάκι και μανιτάρια, Παρφέ σοκολάτας με εσπρέσο και αμύγδαλα και Πουτίγκα ψωμιού με ρούμι και σταφίδες.
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Γέμιση με ψωμί, λουκάνικο και φασκόμηλο

Παρφέ σοκολάτας με εσπρέσο και αμύγδαλα