Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Προσοχή φουσκώνει! Μαθαίνουμε τα βασικά υλικά που βοηθούν το ψωμί μας να διπλασιαστεί σε όγκο και τα δοκιμάζουμε στις συνταγές μας.

Δοκιμάστε: Ένα διαφορετικό σκορδόψωμο, Βασική ζύμη φοκάτσια, Μαλακό ψωμί σίκαλης, Ψωμί ολικής άλεσης, Γαλλικό ψωμί σερβιρισμένο με Σολομό Gravlax, Εύκολο ψωμί με δεντρολίβανο και πατάτα, άσπρο ψωμί, Γλυκά και αλμυρά rolls και «Κοτσίδα» σοκολάτας και αμυγδάλου.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Γλυκά rolls

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ