Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

  • Πότε παρασκευάστηκαν πρώτη φορά στην Ελλάδα πατατάκια;
  • Σε ποια συνταγή με μοσχαράκι είναι βασικό συστατικό το φύλλο σφολιάτας;
  • Πώς παρασκευάζεται το κοτόπουλο κατσιατόρε;
  • Κατά τη διάρκεια ποιου αιώνα έφτασε ο καφές στην Ευρώπη;
  • Ποια λευκή ποικιλία αμπέλου αποτελεί βάση παραγωγής της ρετσίνας;

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ