Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

  • Ποιο έτος σερβιρίστηκε πρώτη φορά στο Παρίσι το κροκ μεσιέ;
  • Ποια θαλασσινά χρησιμοποιούνται στο ιταλικό σπαγγέτι βόνγκολε;
  • Σε ποιο νησί της Ελλάδας θα δοκιμάσουμε ψημένη ρακή;
  • Ποια τροφή μαύρου χρώματος αποκαλείται «μαύρο διαμάντι της κουζίνας»;
  • Σε ποια χώρα παρασκευάζεται τυρί που περιέχει το μπαχαρικό γαρίφαλο;

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style , που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ