Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε! 50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

  • Ποιος τύπος ρυζιού θεωρείται ιδανικός για περσικό πιλάφι;
  • Με την οινοποιητική τέχνη ποιας χώρας συνδέεται το κρασί τανάτ;
  • Ποιον αιώνα ξεκίνησε να παράγεται ούζο στη Λέσβο;
  • Ποιος ξηρός καρπός λέγεται τσάγαλο όταν είναι αγίνωτος;
  • Από ποια ήπειρο κατάγεται το ακάι μπέρι;

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ