Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε! 50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
- Ποιος τύπος ρυζιού θεωρείται ιδανικός για περσικό πιλάφι;
- Με την οινοποιητική τέχνη ποιας χώρας συνδέεται το κρασί τανάτ;
- Ποιον αιώνα ξεκίνησε να παράγεται ούζο στη Λέσβο;
- Ποιος ξηρός καρπός λέγεται τσάγαλο όταν είναι αγίνωτος;
- Από ποια ήπειρο κατάγεται το ακάι μπέρι;
Την Κυριακή 5 Ιουνίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.