Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Aπό την κουζίνα της Μαρίας Εκμεκτσίογλου

ΑΣΠΡΟ ΓΛΥΚΟ (ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ)

Είναι ένα πολύ δύσκολο γλυκό, που θέλει πολλή υπομονή και πολύ μεγάλη δόση αγάπης για να πετύχει. Η μητέρα μου έλεγε πως για να σου πετύχει το άσπρο σου γλυκό θέλει γανωμένο μπακιρένιο τέντζερη και μεγάλη ξύλινη κουτάλα που να τη γυρίζεις πάντα σε μια κατεύθυνση. Σε ανάμνηση της μητέρας μου προσπαθώ να το κάνω κάθε χρόνο…

Δοκιμάστε άσπρο γλυκό (υποβρύχιο) και ακόμη 14 πεντανόστιμες συνταγές της Μαρίας Εκμεκτσίογλου, όπως… Μπουρεκάκια του μανάβη, Μπάμιες με σέσκουλα, Τη σούπα με την κυρά σκορπίνα, Παλαμίδα στο σαχανάκι με πράσα, Πίτα με χαμσί, Πορτοκαλένια μπουτάκια κοτόπουλου, Μπριζόλα μοσχαρίσια, αλλά καιΧαλβά σιμιγδαλένιο με κουκουνάρια, Μπισκότα λεβάντας, Πιτάκια με ταχίνι, Μεθυσμένα αχλάδια, Λικέρ ρόδι, Κέικ με σαφράν και χουρμάδες και Volkanik σοκολατένιο.

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK