Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Aπό την κουζίνα της Μαρίας Εκμεκτσίογλου

ΠΑΛΑΜΙΔΑ ΣΤΟ ΣΑΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ

Όλοι οι Κωνσταντινουπολίτες λατρεύουν το Βοσποριανό ψάρι αυτής της εποχής. Μαγειρεύεται στο τηγάνι, πλακί, γιαχνί… Για αλλαγή, το έφτιαξα με πράσο, που είναι κι αυτό εποχικό.

 

 

Δοκιμάστε παλαμίδα στο σαχανάκι με πράσα και ακόμη 14 πεντανόστιμες συνταγές της Μαρίας Εκμεκτσίογλου, όπως… Μπουρεκάκια του μανάβη, Μπάμιες με σέσκουλα, Τη σούπα με την κυρά σκορπίνα, Πίτα με χαμσί, Πορτοκαλένια μπουτάκια κοτόπουλου, Μπριζόλα μοσχαρίσια, αλλά και Χαλβά σιμιγδαλένιο με κουκουνάρια, Μπισκότα λεβάντας, Πιτάκια με ταχίνι, Μεθυσμένα αχλάδια, Λικέρ ρόδι, Ασπρο γλυκό (υποβρύχιο), Κέικ με σαφράν και χουρμάδες και Volkanik σοκολατένιο.

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ