Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

– Ποιο μπαχαρικό λέγεται και μοσχοκάρφι;

– Στις κουζίνες ποιας ηπείρου είναι δημοφιλές μυρωδικό ο άνηθος;

– Με απόσταξη ποιου φρούτου παρασκευάζεται το οινοπνευματώδες ποτό πίσκο;

– Από ποιον αιώνα άρχισε η χρήση γυάλινων φιαλών για συσκευασία κρασιού;

– Πότε εγγράφηκαν οι φακές Εγκλουβής Λευκάδας στο Εθνικό Ευρετήριο Αϋλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας;Την Κυριακή 6 Ιουνίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ