Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

– Από περίπου πόσα λουλούδια κρόκου παράγεται ένα κιλό σαφράν;

– Σε ποια περιοχή της Ελλάδας θα δοκιμάσουμε λαχανιά;

– Με ποιο εργαλείο κουζίνας συνδέεται ο όρος «οροσιγκάνε»;

– Από την εποχή ποιου βασιλιά της Γαλλίας λέγεται ότι χρονολογείται η μπαγκέτα;

– Με τη μαγειρική τέχνη ποιας χώρας συνδέονται οι μικρές τηγανίτες μπλινί;Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ