Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.– Σε ποιο νησί μας είναι χριστουγεννιάτικο πιάτο ο κόκορας παστιτσάδα; – Με τι ξηρούς καρπούς φτιάχνονται τα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια λίνζερ; – Τι γέμιση έχει το σικελικό χριστουγεννιάτικο μπισκότο κουτσιντάτι; – Σε ποια περιοχή μας παρασκευάζεται τις γιορτές η αετόπιτα; – Από ποιον αιώνα παράγεται το κρασί Κιάντι στην Τοσκάνη της Ιταλίας;Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ