TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.– Ποιο μέρος της κανέλας χρησιμοποιείται στη μαγειρική; – Σε ποιο ελληνικό νησί παρασκευάζεται το τυρί χλωρό;- Με τη μαγειρική τέχνη ποιας χώρας συνδέεται το πιάτο φετουτσίνι Αλφρέντο;- Από αλεύρι ποιου σιτηρού παρασκευάζεται το γερμανικό ψωμί παμπερνίκελ;- Ποια δεκαετία του 20ού αιώνα άρχισαν να δημοσιεύονται συνταγές για τιραμισού;Την Κυριακή 8 Noεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
ENIKOS NETWORK
Τι περιλαμβάνει το σχέδιο της ΕΕ για την καρδιαγγειακή υγεία-Οι προτάσεις της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας