Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.– Ποιο μέρος της κανέλας χρησιμοποιείται στη μαγειρική; – Σε ποιο ελληνικό νησί παρασκευάζεται το τυρί χλωρό;- Με τη μαγειρική τέχνη ποιας χώρας συνδέεται το πιάτο φετουτσίνι Αλφρέντο;- Από αλεύρι ποιου σιτηρού παρασκευάζεται το γερμανικό ψωμί παμπερνίκελ;- Ποια δεκαετία του 20ού αιώνα άρχισαν να δημοσιεύονται συνταγές για τιραμισού;Την Κυριακή 8 Noεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ