Ο executive pastry chef Γιάννης Γιάχος ετοιμάζει γλυκά δροσερά, γεμάτα αρώματα από φρέσκο λάιμ, γκουρμέ φιστίκι, φίνα βανίλια και πολύ ιδιαίτερο πικραμύγδαλο.Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
6 ώρες πριν
Διπλωματικές πηγές: Ελεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός που συνελήφθη κατά τη διάρκεια Αφής στον Πανάγιο Τάφο
9 ώρες πριν
Σταμάτης Φασουλής για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Παρόλο που ήξερα την κατάσταση, είμαι σοκαρισμένος»
31 λεπτά πριν
ΗΠΑ: Νεκρός ο 33χρονος παίκτης του NBA Ντάριους Μόρις
1 ώρα πριν