Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε! 50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.– Σε ποια χώρα καλλιεργείται η ποικιλία λευκού τσαγιού «ασημένια βελόνα»; – Από ποια δεκαετία άρχισε η μπαγκέτα να γίνεται δημοφιλής στη Γαλλία; – Ποιο γαλλικό τυρί έχει σχήμα πυραμίδας με κομμένη την κορυφή; – Πότε άνοιξε το παλαιότερο καφέ της Ρώμης που λειτουργεί ακόμα; – Τι ποσοστό της καλλιεργούμενης έκτασης με δέντρα καλύπτει στη χώρα μας η ελιά;Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.