Στην prime time το «Σε ξένα χέρια» – Τα δύο σενάρια αντεπίθεσης της ΕΡΤ

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του ψυχαγωγικού προγράμματός της, το οποίο φέτος περιλαμβάνει συνολικά δέκα σειρές, μπαίνει η ΕΡΤ.

Τα αποκαλυπτήρια στην prime time θα γίνουν τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα (20/9) θα κάνει πρεμιέρα στις 20:00 η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Σε ποια θέση θα τοποθετηθούν οι σειρές;

Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται αυτή τη στιγμή στην ΕΡΤ θέλει τη νέα καθημερινή σειρά «Σε ξένα χέρια», με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο, Ρένια Λουιζίδου,ΒάσωΛασκαράκη και ΓεράσιμοΣκιαδαρέση, να παίρνει κεντρική θέση στην «καρδιά» της prime time, με καθημερινή μετάδοση στις 22:00.

Στην περίπτωση αυτή, οι υπόλοιπες σειρές, το «Καρτ ποστάλ», τα διηγήματα του Μανούσου Μανουσάκη, η «Τούρτα της μαμάς» και τα «Καλύτερά μας χρόνια» θα μετακινηθούν στις 23:00, με την ΕΡΤ να δημιουργεί ένα συμπαγές μπλοκ σε σειρές back-to back από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή.

Στην περίπτωση αυτή, θα μετακινηθούν σε μεταμεσονύκτιο slot μετάδοσης οι εκπομπές «Αυτός και ο άλλος», «Πρσωπικά» καθώς και το «Μουσικό κουτί», που πέρυσι μεταδιδόταν στις 23:00, δημιουργώντας μια νέα late night ζώνη για την ΕΡΤ.

ΕΡΤ Prime Time

Αυτό το σενάριο προγραμματισμού συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ωστόσο υπάρχει άλλο ένα που εξετάζεται ως εναλλακτική λύση: η σειρά «Σε ξένα χέρια» να μεταδίδεται στις 19:00 και στις 22:00 να πάρουν θέση οι εβδομαδιαίες και δισεβδομαδιαίες σειρές της ΕΡΤ, με τη «Ζακέτα να πάρεις» να μετακινείται Δευτέρα και Τρίτη, την «Τούρτα της μαμάς» τις Τετάρτες, τα «Καλύτερά μας χρόνια» Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ το «Καρτ ποστάλ και οι λογοτεχνικές μεταφορές του Μ. Μανουσάκη να καταλάβουν δύο ημέρες στο slot των 23:00. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις προσεχείς ημέρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ