Στην κυβερνητική σύσκεψη για τους μετανάστες το… enikos – ΦΩΤΟ

Στην κυβερνητική σύσκεψη υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα για τη διαχείριση των ζητημάτων που σχετίζονται με τις προσφυγικές ροές στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου… βρέθηκε το enikos.gr.

Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, στη σύσκεψη που μετέχουν επίσης ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο κ. Βίτσας έχει μπροστά του ένα tablet και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ενημερώνεται από το enikos.gr.

Φαίνεται πως ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας διαβάζει την ανάρτηση με την επιβεβαίωση του Τρύφωνα Αλεξιάδη για το πρωτοσέλιδο της «Αγοράς» για τις 100 δόσεις.

Διαβάστε επίσης:

Επιβεβαίωση Αλεξιάδη για το πρωτοσέλιδο της «Αγοράς» για τις 100 δόσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ