Στην κορυφή οι «Άγριες Μέλισσες» με 1.959.000 τηλεθεατές

Οι «Άγριες Μέλισσες», η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, κυριάρχησε χθες Πέμπτη 15 Απριλίου στην prime time, καταγράφοντας γι’ άλλη μια φορά δυνατή πρωτιά.

Τις «Άγριες Μέλισσες» παρακολούθησαν, με αμείωτο ενδιαφέρον, 1. 959.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο στο σύνολο κοινού.

Στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά του ΑΝΤ1 ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της, με μέσο όρο 34,1%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 20,4 μονάδες.

Σε όλα τα γυναικεία κοινά τα ποσοστά που κατέγραψε ήταν εντυπωσιακά και έφτασαν μέχρι το 46,3%. Η σειρά, όπως πάντα, προσέλκυσε το ενδιαφέρον και των ανδρών, όπου σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση έφτασε το 34,7%.

Την επόμενη εβδομάδα στις “Άγριες Μέλισσες“, θα δούμε εξελίξεις στη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή, καθώς όπως φαίνεται η αγάπη τους είναι τόσο ισχυρή, που αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε όλο το χωριό είναι στο γλέντι του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως και οι αδελφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά. Ο Νικηφόρος πηγαίνει τον Σέργιο στο σπίτι τους και η Ασημίνα με τη Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές με το παιδί. Η Πηνελόπη επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών και όλοι υποψιάζονται πως έχει να κάνει με τον Μελέτη, που ελπίζει και πάλι πως θα είναι μαζί με την αγαπημένη του. Ο Αλέξης, καταρρακωμένος από τον χωρισμό τους, επικεντρώνεται στην υπόθεση του Θέμελη. Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του Νικηφόρου. Πώς θα αντιδράσει απέναντι στον γιο του που συνεχίζει να τον προκαλεί; Ο Λάμπρος με την Ελένη ανακαλύπτουν ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του όταν τους αποκαλύπτει τι ομολόγησε στον Δούκα. Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και πήρε το σημείωμα και η ομολογία της Ανέτ θα τους το επιβεβαιώσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ