Στέλιος Χανταμπάκης: Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star

Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί ο Στέλιος Χανταμπάκης από το Survivor All Star, γεγονός που επιβεβαιώνει και η σύζυγός του.

Μία αποχώρηση “βόμβα”, όπως όλα δείχνουν, θα παρακολουθήσουν οι φανς του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς αποχώρησε οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης, σύμφωνα πάντα με τα spoilers. Ο παίκτης των κόκκινων ήταν ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση, μαζί με τους Σπύρο Μαρτίκα και Νικόλα Αγόρου. Μάλιστα ο ίδιος δεν φάνηκε να εκπλήσσεται με την υποψηφιότητά του.

Την αποχώρηση του, επιβεβαιώνει η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη. Η ίδια ανέβασε ένα story στο instagram, στο οποίο γράφει: “Πως το λένε στο Μανωλάκη τώρα; Δεν πειράζει Στελάκο μου! Η ψυχική μας υγεία πάνω απ’ όλα! Ήσουν αξιοπρεπέστατος.

Ακόμα αναδημοσίευσε ένα post που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο οποίο μιλά για αποχώρηση του αμφιλεγόμενου παίκτη. Σ’ αυτό ο Τριαντάφυλλος αναφέρει: “Κατάφεραν να τον διώξουν, έναν παίκτη που δεν έδωσε δικαιώματα και ήταν κύριος!!! Στην κόκκινη ομάδα έτσι;;; Τυχαίο;;; Άντε βγάλτε τα συμπεράσματά σας!! Αγωνίστηκε για τα παιδιά του και την αξιοπρέπειά του. Χάντα εάν καθόσουν θα πήγαινες πολύ μακριά αλλά πως να τους αντέξεις εκεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ