Στεφανίδου: Βγάλαμε θέματα 100% Τατιάνα

Στεφανίδου: Βγάλαμε θέματα 100% Τατιάνα

 

Λίγο πριν η εκπομπή “Μίλα” ρίξει αυλαία, η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, δηλώνοντας ότι “Ήταν μια καλή χρονιά, όπου η εκπομπή κατάφερε να βρει τον ρυθμό της”.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

 

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή προσπαθώ με όλη μου τη δύναμη να… μαζέψω το μυαλό μου. Μόλις το καλοκαιράκι κάνει αισθητή την παρουσία του, κάτι παθαίνω. Αρχίζουν οι σκέψεις μου να τρέχουν στις ακρογιαλιές και στις παραλίες».

Λοιπόν, η χρονιά που φεύγει πώς ήταν για σένα;

Μια καλή χρονιά, όπου η εκπομπή κατάφερε να  βρει τον ρυθμό της.

Ήταν δύσκολο να πειστεί το “νεανικού” προφίλ Star ότι θα μπορούσε η θεματολογία σου να βρει χώρο μέσα σε αυτό;

Έπειτα από τρία χρόνια με τους ανθρώπους του Star, έχουμε αναπτύξει μια σχέση αλληλο – εμπιστοσύνης. Η επαγγελματικής μας σχέση έχει ωριμάσει, οπότε όχι, δεν ήταν δύσκολο το να επιχειρήσουμε να βγάλουμε στον αέρα θέματα – πώς να το πω –  100% Τατιάνα ( γέλια). Άλλωστε,  ο βασικός στόχος πια του σταθμού είναι η ενημέρωση και το κανάλι επιχειρεί από τον Σεπτέμβρη μια σημαντική στροφή σε αυτό.

Τελικά επιτυχία για σένα, πέρα από τα νούμερα, τις μεταγραφές, την προβολή, είναι η δημιουργία του brand name Τατιάνα Στεφανίδου;

Δεν έχω καθίσει ποτέ να το σκεφτώ κάπως έτσι.. Δεν το έχω αναλύει τόσο πολύ. Πάντως έπειτα από τόσα χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας, εσύ ο ίδιος μετατρέπεις τον εαυτό σου σε τηλεοπτικό προϊόν, το οποίο μοιραία κουβαλά και μια συγκεκριμένη σφραγίδα.

 

Πηγή: Tv έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ