Σταύρος Νικολαΐδης: Σκηνοθέτης μας έβριζε αισχρά και μας απειλούσε

Ο Σταύρος Νικολαΐδης συγκλονίζει με την αποκάλυψή του για τις κακές συμπεριφορές που έχει δεχθεί στον χώρο εργασίας του, καταγγέλλοντας ότι σκηνοθέτης τους έβριζε αισχρά και τους απειλούσε ακόμη και την ώρα της παράστασης.

Όπως εξομολογήθηκε, ήταν τόσο άσχημη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη, που επέστρεφε από την πρόβα και έκλαιγε στην αγκαλιά της γυναίκας του.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στο “Secret” των “Παραπολιτικών” και είπε: “Είχε τύχει πριν από μερικά χρόνια να γυρίσω από πρόβα και να είναι τόσο άσχημη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη, που έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου.

Ερχόταν πριν από την παράσταση και καθόταν πίσω στα παρασκήνια. Μας έβριζε αισχρά και μας απειλούσε ακόμα και την ώρα της παράστασης και εμείς βγαίναμε στη σκηνή τρέμοντας” εξομολογήθηκε και πρόσθεσε:

Σταύρος Νικολαΐδης
Ο Σταύρος Νικολαΐδης

“Τότε δεν είχα αντιδράσει, γιατί είχα ανάγκη τη δουλειά, αλλά στο εξής δεν θα αφήσω να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Όποιος μου μιλήσει άσχημα θα τον βουτήξω από τον γιακά. Ξέρω πολλά ακόμα περιστατικά βίας που δεν έχουν βγει ακόμη στο φως”.

Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό είπε: “Έμεινα 10 μέρες στο σπίτι με υψηλό πυρετό και μία εβδομάδα στο νοσοκομείο “Σωτηρία” με πνευμονία και χαμηλό οξυγόνο. Ένιωθα συνέχεια τον φόβο μην εισαχθώ σε ΜΕΘ. Ήμουν σαν αγρίμι με κλουβί.

Ξάπλωνα, ίδρωνα, δεν βολευόμουν, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήταν πολύ περίεργο. Οι νοσοκόμες δεν μου έλεγαν και πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή είχε μάθει όλο το νοσοκομείο για εμένα και έρχονταν οι νοσοκόμες από όλες τις πτέρυγες να με δουν. Αλλά με περιποιήθηκαν καλά.

Σταύρος Νικολαΐδης
Ο Σταύρος Νικολαΐδης στο νοσοκομείο

Μου έδιναν δύο αντιβιώσεις και ενέσεις; κορτιζόνης. Ήμουν ψυχολογικά και σωματικά καταβεβλημένος. Κόλλησε και η γυναίκα και το παιδί μου αλλά πιο ελαφριά”.

Η ανάρτηση μετά το εξιτήριο

Στις 25 Μαΐου ο Σταύρος Νικολαΐδης σε ανάρτησή του στο Instagram είχε αναφέρει πως νοσεί από τον ιό και πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Είχε ανεβάσει φωτογραφία με τον γιο του και είχε αποκαλύψει τότε πως τις επόμενες ώρες αναμενόταν να πάρει εξιτήριο και να γιορτάσει τα 4α γενέθλια του μικρού του Θάνου.

Σταύρος Νικολαΐδης

«Το καλύτερο δώρο για τα 4 χρόνια που σε έχω στην αγκαλιά μου, είναι που βγαίνω και θα σε σφίξω στην αγκαλιά μου ανήμερα των γενεθλίων σου!!!», είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ