Στάθης Σχίζας: Η αντίδρασή του στο μήνυμα του Τριαντάφυλλου για την Σοφιάνα

Νέο post στο instagram έκανε ο Στάθης Σχίζας πριν από λίγες ώρες. Ο νικητής του Survivor 2022 ανέβασε φωτογραφία του βάζοντας μία αινιγματική λεζάντα, όπως είπαν πολλοί: «Μικρός ο κόσμος… Με μεγάλο στόμα…». Με αφορμή την λεζάντα ο Τριαντάφυλλος έστειλε on air μήνυμα στον Στάθη Σχίζα, στην σημερινή (27/7) ψυχαγωγική εκπομπή του Open, λαμβάνοντας πίσω μία μη αναμενόμενη ερώτηση.

Συγκεκριμένα, η λεζάντα που έβαλε στο post ο Στάθης Σχίζας σχολιάστηκε σήμερα από το “Καλοκαίρι #yes”. Ο Τριαντάφυλλος αρχικά είπε: «Είναι φιλαράκι μου ο Στάθης, όλα τα ξέρω αλλά δεν σας λέω τίποτα. Είναι φίλος μου, δεν μπορώ να πω κάτι, είναι αδερφός».

Στην συνέχεια τα μέλη της εκπομπής αναφέρθηκαν στην φημολογούμενη σχέση του νικητή του Survivor 2022, με την επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Σοφιάνα Αβραμάκη. Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να στείλει live μήνυμα στον Στάθη Σχίζα, για να τον ρωτήσει εάν ισχύουν οι φήμες: «Κάτσε να του στείλω μήνυμα να μου πει».

Άμεση ήταν και η αντίδραση του Στάθη Σχίζα, ο οποίος απάντησε κάνοντας μία άλλη ερώτηση, την οποία και μετέφερε on air ο Τριαντάφυλλος: «Του λέω: “Αδερφάκι μου είσαι με την Σοφιάνα μαζί;”. Και μου γράφει: “Ρε είσαι…». Με είπαν και… Εντάξει Στάθη μου, εντάξει. Τι άλλο θέλετε να σας κάνω εδώ πέρα; Σπαθιά να καταπιούμε;».

Ο Τριαντάφυλλος είπε επίσης πως ο Στάθης Σχίζας του έστειλε και άλλο μήνυμα: «Μου λέει: “Είσαι τρελός ρε; Έχω βαρεθεί με αυτό το θέμα”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ