Star: Ανατροπή στην πρωινή ζώνη

Στην τελική ευθεία για τη διαμόρφωση του νέου προγράμματός του μπαίνει το Star, επιβεβαιώνοντας τη στήριξή του σε επιτυχημένες εκπομπές και αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις για τις πιο αδύναμες ζώνες.

Το μπρα ντε φερ του καναλιού με τη Ζήνα Κουτσελίνη, που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου, έλαβε τέλος με την υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου της παρουσιάστριας για έναν ακόμα χρόνο. Μετά από μπαράζ διαπραγματεύσεων με κεντρικό ζητούμενο τους οικονομικούς όρους, το Star και η Ζ. Κουτσελίνη βρήκαν τη χρυσή τομή και επισφράγισαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα συνεχίσει και του χρόνου στη ζώνη 12:00- 14:00, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο και μικρής αύξησης της διάρκειας της εκπομπής.

Θα αναλάβει και δεύτερη εκπομπή στην prime time η Ζ. Κουτσελίνη; Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το ζήτημα της βραδινής εκπομπής συζητήθηκε εκτενώς και μπήκε στο πλαίσιο της συμφωνίας ως οψιόν. Για την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο φορμάτ εκπομπής, ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν, αν βρουν από κοινού κάποια ιδέα για βραδινό πρόγραμμα που να εμπνέει αμφότερους, να το προχωρήσουν.

Και ενώ το «θρίλερ Ζήνα» έλαβε τέλος, ορθάνοιχτα είναι όλα τα ενδεχόμενα για την πρωινή ζώνη και για την τύχη της εκπομπής «Breakfast@Star». Ακόμα δεν έχουν κληθεί από τη διοίκηση του Star οι παρουσιαστές Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς, καθώς δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το μέλλον της εκπομπής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο συνολικής αλλαγής της ομάδας του πρωινού μαγκαζίνο και δημιουργία νέας εκπομπής με εντελώς άλλη σύνθεση, ενώ η διεύθυνση προγράμματος βρίσκεται σε φάση εντατικής αναζήτησης νέων προσώπων. Αν εξαντληθεί ο χρόνος και δεν έχει βρεθεί εναλλακτική, το κανάλι θα προχωρήσει στο plan b. Το σενάριο που ακούγεται το τελευταίο διάστημα και παραμένει στο τραπέζι είναι να συνεχίσει η Ελ. Παπίλα, αλλά να πλαισιωθεί από άλλα πρόσωπα.

Οπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, τα πράγματα ήταν πιο θετικά για την ομάδα του «Breakfast@Star» πριν από έναν μήνα, καθώς κάποιοι εισηγούνταν να δοθεί άλλη μία ευκαιρία στο ραδιοφωνικό δίδυμο από τη Χαλκίδα, ενώ πλέον η συνολική αποτίμηση και ο μέσος όρος της χρονιάς γέρνουν την πλάστιγγα αλλάζοντας τα δεδομένα επί το χείρον. Ενδεικτικό της ρευστής κατάστασης που επικρατεί σχετικά με το μέλλον της εκπομπής «Breakfast@Star» είναι ότι το μόνο πρόσωπο στο οποίο έχει ήδη γίνει συζήτηση για να συνεχίσει την προσεχή σεζόν είναι η αστρολόγος Αση Μπήλιου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ