«Στα Σύνορα» : Τι θα δούμε στο νέο διπλό επεισόδιο της Κυριακής 14 Ιανουαρίου

Νέο διπλό επεισόδιο της σειράς “Στα σύνορα” έρχεται αυτή την Κυριακή στο Star.

Ο Ηρακλής καταφέρνει, τελικά, να πάρει τα γαλόνια του Περικλή από τον Νικόλα. Ο Στέφανος κι η Ιωάννα τα βάζουν με τον Έντι, που δεν τα κατάφερε. Η Φανή ζητάει τη βοήθεια του πατέρα Αριστείδη, ώστε να τα βρουν η Ελένη με τον Σωτήρη. Η Γιαννούλα μαθαίνει πως ο Ηρακλής μπήκε στο σώμα των δασοπυροσβεστών και αρνείται να χρηματοδοτήσει τη γιορτή της γουρουνοπούλας.

Έτσι, όλοι προσπαθούν να βρουν μια εναλλακτική λύση και η Ιωάννα προτείνει να φτιάξουν ένα ημερολόγιο με σέξι φωτογραφίες των δασοπυροσβεστών. Όταν η φωτογράφηση των δασοπυροσβεστών ξεκινάει, ο Ηρακλής το μαθαίνει και στενοχωριέται που δεν φώναξαν και εκείνον. Την ώρα που το συζητάει με τον Περικλή, στο καφέ του Στέφανου εμφανίζεται η Βέρα, η κοπέλα του Νικόλα και τους αναστατώνει όλους.

Δείτε εδώ το trailer της Κυριακής 14.1.24 :

 

Η παρουσία της Βέρας ταράζει τα νερά στο χωριό και δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση του Νικόλα με την Ιωάννα. Παρόλα αυτά, ο Στέφανος τής προτείνει κάτι που θα πυροδοτήσει και νέες αντιδράσεις. Την ίδια ώρα, στον Πολιτιστικό Σύλλογο, συνεχίζεται η διαδικασία φωτογράφησης των εθελοντών δασοπυροσβεστών, ενώ ο Αντώνης και ο Στέλιος προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες ψήφους για την προεδρία.

Προκειμένου να πετύχουν την απαραίτητη πλειοψηφία, αποφασίζουν να διεκδικήσουν και οι δύο την ψήφο του Ηρακλή. Η αντίδραση της Ιωάννας στην παρουσία της Βέρας δείχνει μάλλον ότι και η ίδια δε βλέπει τον Νικόλα μόνο φιλικά. Η Γιαννούλα πηγαίνει στο καφέ. Εκεί βρίσκει τον Έντι και εκείνος, από την αμηχανία του, τής δείχνει τις φωτογραφίες, που τράβηξε για το ημερολόγιο. Η Γιαννούλα βλέπει πρώτη τη φωτογραφία του Ηρακλή και παθαίνει σοκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ