Στα σύνορα: Γέλιο, έρωτας και απρόοπτα στο αποψινό επεισόδιο

Νέο επεισόδιο της σειράς “Στα σύνορα” απόψε στις 21:00 στο Star.

Ο Στέλιος και ο Αντώνης πείθονται να βγουν να αναζητήσουν τη Γιαννούλα, παρόλο που δεν το θέλουν καθόλου. Συναντιούνται με τον Βαγγέλη για να πάνε όλοι μαζί, αλλά αρχίζουν να τσακώνονται για το ποιος θα αναλάβει την αρχηγία της επιχείρησης, επειδή ο καθένας θεωρεί καταλληλότερο τον εαυτό του.

Στο μεταξύ, η Γιαννούλα συνεχίζει να κρύβεται στο δωμάτιο του Ηρακλή και περιμένει με αγωνία τη σύλληψη του Θοδωρή. Ο Ηρακλής ενημερώνει την Ειρήνη για τη λαθραία μεταφορά, που θα κάνει ο Θοδωρής και στήνουν ενέδρα για να τον συλλάβουν.

Η αποστολή, όμως, αποτυγχάνει, καθώς ο Θοδωρής ενημερώνεται από κάποιον πληροφοριοδότη για την επιχείρηση σύλληψής του και ακυρώνει την αποστολή. Η Γιαννούλα καταλαβαίνει ότι αυτός που έδωσε την πληροφορία βρίσκεται μέσα στην αστυνομία, αλλά ο Ηρακλής αρνείται να το πιστέψει. Η Ειρήνη θέλει να βγει ραντεβού με τον Ηρακλή, αλλά εκείνος προσπαθεί να την αποφύγει. Μόλις φεύγει από το γραφείο της, εκείνη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Θοδωρή, στον οποίο μιλάει με οικειότητα…

***Στον ρόλο του Θοδωρή Μπέμπελη, ο Μιχάλης Μητρούσης***

***Στον ρόλο της Ειρήνης, η Ελίνα Μάλαμα***

 Νηστική… Γιαννούλα δε χορεύει!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ