Squid Game: Το επόμενο αμφιλεγόμενο πρότζεκτ του δημιουργού της σειράς του Netflix

Τη στιγμή που το “Squid Game” ετοιμάζεται να επιστρέψει με περισσότερες σεζόν, ο δημιουργός της σειράς-φαινόμενο του Netflix, Hwang Dong-hyuk, δουλεύει ήδη πάνω στο επόμενο πρότζεκτ του.

Ο ίδιος είπε πως ετοιμάζει μία νέα ταινία, που είναι βασισμένη σε βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο, υπό τον τίτλο “Killing Old People Club”.

squid game

Μιλώντας στο MipTV μαζί με τον παραγωγό του Jun Young Jang από την εταιρεία February Films, ο Hwang αποκάλυψε ότι ήδη έχει γράψει μία σύνοψη 25 σελίδων από το νέο πρότζεκτ του, που σίγουρα θα είναι “άλλη μια αμφιλεγόμενη ταινία”, όπως είπε και πρόσθεσε: “Θα είναι πιο βίαιο από το “Squid Game”” είπε ο Hwang, σημειώνοντας ότι ενδεχομένως να χρειαστεί να κρυφτεί από τους ηλικιωμένους όταν κυκλοφορήσει η ταινία, που θα έχει τίτλο “K.O. Club”. (Killing Old People Club).

Ο καταξιωμένος δημιουργός είπε ότι θα επιστρέψει τώρα στη Νότια Κορέα για να γράψει τη δεύτερη σεζόν του “Squid Game” και ελπίζει η σειρά να μεταδοθεί από την πλατφόρμα του Netflix έως το τέλος του 2024.

Αναφερόμενος στην περίοδο των βραβείων που ολοκληρώθηκε με την απονομή των Όσκαρ, ο Hwang είπε ότι τη μεγαλύτερη διάκριση την πήρε από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ ο οποίος του είπε ότι “θέλει να του κλέψει τον εγκέφαλο”. Στη διάρκεια των AFI Awards Luncheon ο Σπιλμπεργκ, που είναι ο αγαπημένος σκηνοθέτης του Hwang του είπε “παρακολούθησα ολόκληρη τη σειρά μέσα σε τρεις μέρες και τώρα θέλω να σου κλέψω τον εγκέφαλο. Ήταν το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορούσαν να μου κάνουν στη ζωή μου γιατί ο Σπίλμπεργκ είναι ο ήρωάς μου. Μεγάλωσα παρακολουθώντας τις ταινίες του”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ