Σπύρος Μαρτίκας: Οι αμοιβές των παικτών στο Survivor All Star

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας και απάντησε για το Survivor All Star, τις αμοιβές των παικτών, τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Εγώ σέβομαι την παραγωγή και το έξυπνο παιχνίδι που έχει σκεφτεί. Ελπίζω και η Βρισηίδα κι εγώ να συμμετάσχουμε στο Survivor All Star αλλά δεν το ξέρει κανείς ακόμη. Η παραγωγή φροντίζει να κρατά τη διακριτικότητά της και τελευταία στιγμή πάντα ανακοίνωνε τις συμμετοχές της» υποστήριξε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όσο για το τι θα έκανε ο ίδιος αν η παραγωγή του έκανε πρόταση να πάει χωρίς την Βρισηίδα, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «Όπου πάμε, πάμε μαζί. Θα έχει επιτυχία μόνο το Βρισηίδα και Σπύρος παρέα. Ας είμαστε και διαφορετικές ομάδες, αρκεί να ξέρω και να ξέρει ότι ο ένας ανά πάσα στιγμή θα στηρίξει τον άλλο».

«Όλοι οι παίκτες του Survivor All star, μηδενός εξαιρουμένου, θα παίρνουν 5.000 ευρώ και είναι ένας από τους κανόνες που λέγαμε» υποστήριξε ο ίδιος αναφερόμενος στις αμοιβές όσων συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τέλος, ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε σχετικά με όσα ακούγονται για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Ο Ντάνος ήταν παίκτης, να είναι coach πάνω σε τι; Όλοι έχουν περάσει από ένα Survivor κάποιας χρονιάς και όλοι είναι έμπειροι. Ξέρουν τι είναι το παιχνίδι, το έχουν ζήσει, κυλάει στις φλέβες τους. Έχει μείνει αποτυπωμένο στη μνήμη τους για πάντα. Οπότε ως παίκτης θα έρθει ο Ντάνος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ