Σπίτι με το MEGA: Το Twitter αποθέωσε την Άννα Βίσση – “Αν διάβαζα όπως ξέρω τα τραγούδια της, θα είχα πάρει τρία πτυχία”

Ξεσήκωσε τους τηλεθεατές η Άννα Βίσση. Το “Σπίτι με το Mega” μεταφέρθηκε στην Πάτρα και η απόλυτη Ελληνίδα σταρ έφερε λίγη από τη μαγεία του καρναβαλιού στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πατρέων «Απόλλων»!

Η Άννα Βίσση επέλεξε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως τα τραγούδια «Λάμπω», «Τραύμα», «Αγάπη υπερβολική», «Πράγματα», «Ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη», «Δώδεκα», και τις παρουσίασε με την αναλλοίωτη στον χρόνο φωνή της και την αστείρευτη ενέργειά της στη σκηνή. Το Twitter την αποθέωσε, με τα hashtag #spitimetomega και #annavissi να βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων.  Μέχρι και η Ναταλία Γερμανού έγραψε με χιούμορ για την εκρηκτική εμφάνισή της: “Ανήκομεν εις την Βίσση”. Ενώ, η ίδια η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον κόσμο για τα καλά του λόγια.

Δίπλα της βρέθηκαν οι 12 μοναδικοί μουσικοί της και ο σταθερός συνεργάτης της Νικόλας Ραπτάκης. Όταν το ρολόι έδειξε «Δώδεκα», στα decks ανέβηκε ο DJ Αντώνης Δημητριάδης για ένα εκρηκτικό χορευτικό mix. Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Η ξεχωριστή βραδιά με οικοδέσποινα την Άννα Βίσση ξεκίνησε με το υπέροχο «Είσαι» από τον δίσκο «Παράξενες Εικόνες». Το κομμάτι κυκλοφόρησε το 2004 και η μουσική όπως και οι στίχοι του ανήκουν στον Νίκο Καρβέλα.

 

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets για την Άννα Βίσση

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ