«Σπίτι με το Mega»: Η συγκινητική στιγμή με την Σοφία Βόσσου και το «Φιλαράκι»

Στην πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά της καριέρας του ο Μιχάλης Ρακιντζής μας γύρισε δεκαετίες πίσω μέσω της εκπομπής «Σπίτι με το Mega».

Με ηλεκτρονικά στοιχεία, πολύ μπροστά από την εποχή του, ο τραγουδοποιός ξεχωρίζει πάντα για το ιδιαίτερο στυλ του και το κοινό δεν σταματάει να τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση. Παράλληλα, στο πάρτι που έκανε στο Mega κάλεσε αγαπημένους του φίλους και καλλιτέχνες τους οποίους εκτιμά ιδιαίτερα.

H Σοφία Βόσσου μίλησε για τον αγαπημένο της φίλο. Η μουσικός και ερμηνεύτρια χάρισε στους τηλεθεατές του MEGA κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία και φυσικά από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει «Το Φιλαράκι».

Ένα τραγούδι από το 1986 το οποίο το κοινό όλων των ηλικιών έχει λατρέψει. Δεκαετίες τώρα η μεγάλη επιτυχία της Σοφίας Βόσσου τραγουδιέται σε όλους τους χώρους ζωντανής μουσικής και διασκευαστεί πολλές φορές.

Σε μουσική και στίχους δικούς της «Το Φιλαράκι» περιλαμβανόταν στον δίσκο «Καλή ακρόαση».

H Ελένη Δήμου, ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αλλά και δικά της τραγούδια που το κοινό έχει λατρέψει εδώ και χρόνια.

Το «Δε με νοιάζει» από το μακρινό 1991, είναι από τα κομμάτια που η Ελένη Δήμου δεν παραλείπει σε κανένα πρόγραμμά της και οι θαυμαστές ξέρουν απ’ έξω κάθε του στίχο.

Την επιτυχία του Σπύρου Πάζιου και του Γιάννης Δόξα, από το δίσκο «Μια ζωή δεν φτάνει» ερμήνευσε η Ελένη Δήμου στη σκηνή του Mega σε μια πολύ όμορφη εκτέλεση.

Η συνεργασία του Μιχάλη Ρακιντζή με την Σοφία Αρβανίτη σφράγισε μια εποχή και χάρισε στην ερμηνεύτρια μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ’90s.

Οι δύο καλλιτέχνες, ζευγάρι στην ζωή και στην μουσική, αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό και κάθε του εμφάνισή συγκέντρωνε πλήθος κόσμου.

Η Σοφία Αρβανίτη ήταν αδύνατον να λείπει από την γιορτή του Μιχάλη Ρακιντζή στο Σπίτι με το MEGA και οι τηλεθεατές ανυπομονούσαν για τις ερμηνείες της.

Από τον πλατινένιο δίσκο «Μην μου μιλάς για καλοκαίρια», την πρώτη της συνεργασία με τον Μιχάλη Ρακιντζή, η Σοφία Αρβανίτη τραγούδησε το ομώνυμο τραγούδι και θύμησε σε όλους καλοκαιρινούς έρωτες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ