Σωτήρης Βασιλείου: Ο παίκτης του Top Chef εξηγεί τον λόγο που ζητεί 100.000 ευρώ από τον Ατζούν

Στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” μίλησε ο Σωτήρης Βασιλείου που συμμετείχε στο πρόσφατο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Top Chef».

Ο ίδιος εξηγεί τα μονταρισμένα πλάνα που τον εκθέτουν είναι ο λόγος που κινήθηκε νομικά εναντίον της εταιρείας παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο πρώην παίκτης του Top Chef, με αγωγή που έκανε, ζητεί το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ από την Acun Medya.

“Στο μονταρισμένο πλάνο το οποίο δεν υπάρχει και δεν μπορεί να το βρει κάποιος, έχει διαγραφεί και από το κανάλι και από το Youtube, όταν αναλύω τα συστατικά της αλμυρής παρασκευής μου με ρωτάει κάποια στιγμή ο κριτής, ‘έχεις βάλει και ζάχαρη;’. Του απαντάω πως έχω βάλει μισό κουταλάκι του γλυκού και πέφτει ένα πλάνο στο οποίο με δείχνει να βάζω με το σακουλάκι πάνω από μισό κιλό ζάχαρη” εξηγεί ο Σωτήρης Βασιλείου.

«Όλο αυτό με έχει πραγματικά θίξει, με έχει επηρεάσει πάρα πολύ και επαγγελματικά και ψυχολογικά. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις ως προς την αποκατάσταση του ονόματος μου αλλά δεν με ικανοποίησαν. Οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή την αγωγή».

«Όταν τα έχεις χάσει όλα, δεν έχεις να χάσεις πλέον κάτι άλλο» συμπλήρωσε ο σεφ και πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ. «Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος με το ποσό το οποίο ζητάμε στην αγωγή και ίσως μία δημόσια ανάρτηση της εταιρείας που θα επιβεβαιώνει όλα αυτά που λέω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ