Σίσσυ Χρηστίδου – Νίκος Συρίγος: Αρπάχτηκαν on air – «Μα γίνεσαι τρελός, ψύχραιμα και μην φωνάζεις»

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του MEGA “Χαμογέλα και πάλι” όταν η συζήτηση επικεντρώθηκε στους παρουσιαστές της Eurovision, Θανάση Αλευρά και του Ζερόμ Καλούτα, με αφορμή τις νέες δηλώσεις του πρώτου για την κριτική που δέχθηκε.

«Εγώ συμφωνώ στο ότι κανείς δεν μπορεί να λέει τον άλλο ηλίθιο, επειδή δεν του αρέσει, ας πούμε, το χιούμορ του. Όμως δεν μπορούμε επίσης να πούμε ότι ήταν μία πετυχημένη μετάδοση και αυτό είναι αντικειμενικό», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Δεν είναι αντικειμενικό, παιδιά, αυτό σου λέει. Σε κάποιους αρέσαμε και σε κάποιους δεν αρέσαμε. Τι να κάνουμε τώρα; Εσύ θεωρείς ότι οι δημοσιογράφοι που σχολιάζουν στην ελληνική τηλεόραση εκπροσωπούν όλο τον ελληνικό λαό;», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μου άρεσε που ο Θανάσης βγήκε και απάντησε, γιατί ακούστηκε πάρα πολύ μέσα στη βδομάδα ότι έσκυψε το κεφάλι», είπε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Εγώ έχω μία βασική διαφορά μέσα μου. Έχει σχέση αυτή η τοποθέτηση για το ζήτημα της παρουσίασής τους με τον τρόπο που αντέδρασε ο Ζερόμ; Η αλαζονική στάση του Ζερόμ έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τη στάση του Θανάση», ανέφερε από την πλευρά του ο Νίκος Συρίγος, με πιο έντονο ύφος.

«Πρέπει εμείς να συμφωνούμε σε αυτό που λες; Μα γίνεσαι, τρελός! Είναι υποκειμενικό, ψυχούλα μου, τι να κάνουμε τώρα; Ψύχραιμα. Μην φωνάζεις» απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου για να πέσουν οι τόνοι στη συζήτηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ