Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για τον αδελφό της – «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι είναι στο τρένο»

Στιγμές αγωνίας έζησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της στο Mega, πως ο αδελφός της ήταν να επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, αλλά τελικά πήρε το αεροπλάνο.

Συγκεκριμένα, σήμερα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Αλέξανδρος Τζαμπαζλής.  Κάποια στιγμή ρώτησε τον συνδικαλιστή εάν ένιωθε ασφαλής όταν έμπαινε ο ίδιος στο τρένο, ενώ γνώριζε τα προβλήματα που υπήρχαν. Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ότι την ημέρα του δυστυχήματος ο αδελφός της θα έπαιρνε το συγκεκριμένο τρένο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπως συνήθιζε να κάνει, καθώς φοβόταν τα αεροπλάνα. Για καλή του τύχη όμως έχασε το δρομολόγιο και ταξίδεψε αεροπορικώς.

«Και ο αδελφός μου έμπαινε σε αυτό το τρένο. Φοβάται τα αεροπλάνα και ανεβοκατεβαίνει με το τρένο συνεχώς. Θέλω να σας πω ότι είχα αυτές τις στιγμές της απόγνωσης, γιατί κοιμήθηκα με αυτήν την πληροφορία, ότι ο αδελφός μου είναι στο τρένο, αλλά τελικά πήρε το αεροπλάνο γιατί δεν το πρόλαβε. Θέλω να σας πω ότι ένιωθε πάρα πολύ ασφαλής και γι’ αυτό έμπαινε στο τρένο. Αλλά ο αδελφός μου έχει άγνοια», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο μετά το 13ο λεπτό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ