Σεμίνα Διγενή για εμπρησμό στο κτίριο του Real Group: Ποιος έχει συμφέρον από αυτήν την επίθεση στην ελευθερία του Τύπου;

“Για πολλά χρόνια η «Real Νews» και ο «Real fm» ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Περνούσα εκεί ατέλειωτες ώρες με συναδέλφους που κατέληξαν -οι περισσότεροι- φίλοι μου” αναφέρει η Σεμίνα Διγενή σχετικά με τον εμπρησμό στο κτίριο του Real Group.

“Το μοναδικό ραδιόφωνο που εργάστηκα και αγάπησα τόσο πολύ. Το είδα σήμερα να καίγεται. Αυτή η μαφιόζικη επίθεση, με εκρηκτικούς μηχανισμούς, στα γραφεία της “Real News” και “Real fm”, δεν είναι μόνο αδιανόητη, αλλά και αποτρόπαια και καταδικαστέα. Είναι εγκληματική ενέργεια!
Κινδύνεψε κόσμος εκεί!! Ρωτάω λοιπόν. Ποιος έχει συμφέρον από αυτήν την επίθεση στην ελευθερία του Τύπου και της ενημέρωσης; Ποιος βολεύεται από την τρομοκράτηση και τη φίμωση των δημοσιογράφων;
Είναι ολόπλευρη η στήριξη και αλληλεγγύη στους δημοσιογράφους και σε όλους τους εργαζόμενους της εφημερίδας και του σταθμού, αλλά και η απαίτηση να βρεθούν άμεσα οι δράστες και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη” σημειώνει η δημοσιογράφος σε ανάρτησή της.

Σεμίνα Διγενή εμπρησμός real

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ