Σεφερλής: Το «5Χ5» κάνει πρεμιέρα σήμερα – Το οικογενειακό τηλεπαιχνίδι με τις ανατροπές

Το «5Χ5», με τον Μάρκο Σεφερλή, είναι οικογενειακό, διασκεδαστικό, γεμάτο ανατροπές...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Το «5Χ5», με τον Μάρκο Σεφερλή, κάνει πρεμιέρα σήμερα. Ο γνωστός ηθοποιός θα μας δώσει ένα… οικογενειακό, διασκεδαστικό, γεμάτο ανατροπές τηλεπαιχνίδι και μας κλείνει ραντεβού στις 17:45.

Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους: «τι χαρακτηρίζει το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1;». Οι 45 απάντησαν χιούμορ, οι 32 φαντασία και οι 23 λογική. Και οι 100, όμως, συμφώνησαν ότι πίσω από μια απλή ερώτηση κρύβεται η πιο απίστευτη απάντηση!

Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ. Οι κανόνες απλοί: δύο ομάδες, δύο αντίπαλες οικογένειες, από 5 μέλη η κάθε μια, προσπαθούν να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές ερωτήσεις. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Έχοντας το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δυο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ! Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.