Σε ποπ διάθεση το Chart Show με την Δέσποινα Βανδή – Οι τραγουδιστές που θα απογειώσουν τη μουσική βραδιά

Σε pop διάθεση το αποψινό επεισόδιο του Chart Show, με την Δέσποινα Βανδή, στον Alpha.

Η Δέσποινα Βανδή  παρουσιάζει τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα POP τραγούδια των τελευταίων 20 χρόνων. Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος μοιράζονται όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την εικοσαετία όπου το POP ρεύμα επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και κυριαρχεί και στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ένα ταξίδι που καλύπτει μουσικά από το 2000 έως το 2020 και που η POP μουσική παραμένει ο κοινός παρονομαστής σε ό,τι άλλαξε την καθημερινότητά μας, μετά την ένταξη στην digital εποχή.

Σε αυτό το Chart Show, αγαπημένοι αστέρες της POP μας χαρίζουν μία βραδιά γεμάτη ρυθμό και ένταση.

Σαρμπέλ, Vegas, Demy, Γιώργος Δημητριάδης, Διονύσης Σχοινάς, αλλά και η Ελένη Φουρέιρα που θα απολαύσουμε και σε ένα ντουέτο έκπληξη με τη Δέσποινα Βανδή, θα απογειώσουν την διάθεση του σαββατόβραδου!

Στη σκηνή του Chart Show όμως θα τραγουδήσουν κορυφαία POP hits και οι: Ιάσονας Μανδηλάς, Kings, Βανέσσα Αδαμοπούλου και Νίκος Απέργης.

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται την Δανάη Παππά, τη Ναταλία Δραγούμη, τον Αντώνη Δημητριάδη, τον Βασίλη Πέτρου και τον Φωκά Ευαγγελινό ενώ οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειωμό!

Το πιο μουσικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης μας ταξιδεύει στις μελωδίες της ευτυχίας και της διασκέδασης, της νοσταλγίας και των συγκινήσεων.

Κάθε Σάββατο, η Δέσποινα Βανδή, μαζί με τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, της υποκριτικής, της ελληνικής showbiz – και όχι μόνο – δίνει το έναυσμα για την πιο μοναδική μουσική εμπειρία. Κάθε chart φέρει τη σφραγίδα του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, ενώ ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος εκπλήσσει με τις ιστορίες και το παρασκήνιο που αποκαλύπτει!

Tα βράδια μας γεμίζουν μουσική, καθώς το top 30 με αγαπημένα τραγούδια, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι live ερμηνείες θα μας κρατήσουν την πιο όμορφη και απολαυστική παρέα! Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από τους στίχους, ποια συναισθήματα ξυπνούν οι μελωδίες, ποια μυστικά αποκαλύπτονται πίσω από τις ερμηνείες;

Η Δέσποινα Βανδή δίνει ρυθμό στο σαββατόβραδο!

Ακολουθεί το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο Chart Show

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ