Σε αντίστροφη μέτρηση για τον ημιτελικό του Survivor – Οι τελευταίες πληροφορίες και τα στοιχήματα

Όλα έτοιμα είναι για τον ημιτελικό του Survivor που διοργανώνεται απόψε, 4 Ιουλίου, στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι. Ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ αλλά και όλους τους παίκτες με τους οποίους συμβίωσαν στον Άγιο Δομίνικο.

Απόψε θα δούμε τη μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κόρομι. Ο νικητής της μονομαχίας θα μπει στη μεγάλη ψηφοφορία του κοινού που θα αποφασίσει ποιους δύο παίκτες θα στείλει στον μεγάλο τελικό. Σημειώνεται ότι το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ. Στα πλάνα που μετέδωσε το Open οι κερκίδες είναι έτοιμες ενώ θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του περιορισμού του Covid-19. Θα υπάρχουν και μεγάλες μουσικές εκπλήξεις, καθώς οι τραγουδιστές που συμμετείχαν στο reality επιβίωσης, δηλαδή η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλλίδης και ο Τριαντάφυλλος, θα αναλάβουν τη διασκέδαση του κοινού.

Στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου, θα υπάρχει κανονικά κοινό, με τη χωρητικότητα να αγγίζει το 50%. Θα είναι κυρίως συγγενείς αλλά και θαυμαστές ή μέλη των fan club, που θα έχουν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν από κοντά τον ημιτελικό.

Ποιος είναι φαβορί στα στοιχήματα; Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, αυτός που έχει το προβάδισμα για να κερδίσει το έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης, είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ακολουθεί ο Ηλίας Μπόγδανος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ