«Σάββατο με φίλους» με τον Χρήστο Φερεντίνο: Ποιους καλλιτέχνες θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; – Αποκλειστικό

Η εκπομπή του Σκάι τα βράδια του Σαββάτου αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη εκτίμηση στα μάτια των τηλεθεατών που επιλέγουν τον Χρήστο Φερεντίνο και τους φίλους του για τη διασκέδασή τους.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Στόχος της εκπομπής είναι να φιλοξενεί καλλιτέχνες που αγαπά το κοινό  και να δημιουργεί τις ιδανικές συνθέσεις παρέας καλεσμένων, κάτι που όπως φαίνεται μέχρι σήμερα το πετυχαίνει.

Το επόμενο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, ο Χρήστος Φερεντίνος  θα υποδεχθεί στο πλατό δυο αγαπημένους τραγουδιστές που μεσουράνησαν σε προηγούμενες δεκαετίες. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοντολάζο και τον Γιώργο Γερολυμάτο.

Οι δυο σπουδαίοι ερμηνευτές θα μας ταξιδέψουν μέσα από αγαπημένα τραγούδια στη δεκαετία του 80 και τη νυχτερινή διασκέδαση εκείνης της εποχής.

Μαζί με τον Δημήτρη Κοντολάζο και τον Γιώργο Γερολυμάτο θα τραγουδήσει και η  Μαριάννα Παπαμακαρίου.

Την παρέα θα πλαισιώνουν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Αμέλια Αναστασάκη, ο Γιώργος Χειμωνέτος,ο Σπύρος Μαρτίκας με την  Βρισηίδα Ανδριώτου και αρκετοί άλλοι.

Ένα ακόμα επεισόδιο που αναμένεται άκρως διασκεδαστικό και θα προβληθεί προσεχώς είναι το αφιέρωμα στον Μπάμπη Τσέρτο. Σε μια βραδιά γεμάτη ρεμπέτικα και λαϊκά, με τον γνωστό τραγουδιστή στο πλατό και μαζί του τον Κώστα Καραφώτη, μια μουσική συνύπαρξη πολύ ενδιαφέρουσα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα είναι οι ηθοποιοί Γιώργος Παράσχος, Ηρώ Μουκίου, Δημήτρης Πετρόπουλος, Χρύσα Κλούβα ενώ πρόσκληση έχει δεχθεί και ο Άρης Σοιλέδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ