Σάββας Πούμπουρας: Τι απαντά στις αντιδράσεις για τις φάρσες του – Τι λέει για τη Σίσσυ Χρηστίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο Σάββας Πούμπουρας. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το «Best Friend’s Fear» , για τα όσα συμβαίνουν στα backstage και έδωσε απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται για τις φάρσες του.

«Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις. Δε χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις σε κανέναν για το πρότζεκτ. Θέλω απλά να απαντήσω ερωτήματα που έχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πως καμία φορά στις εκπομπές είναι παιχνίδι, ο κακός και ο καλός μπάτσος. Επειδή πολύς κόσμος λέει ‘’αντιγραφή’’. Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

«Επιλέγω ανθρώπους που σηκώνουν και τη φάρσα. Αντέδρασε η Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν θα έκανα ποτέ φάρσα στη Σίσσυ γιατί θα “καίγαμε” ένα γύρισμα. Υπήρξαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα βγαίνει ο φόβος αλλά μετά είναι η αδρεναλίνη και το πώς θα το διαχειριστείς. Στην παραγωγή υπάρχει γιατρός και ασφάλεια. Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ξέφυγαν. Υπήρξε άνθρωπος που δεν θέλει να παίξει η φάρσα του και δεν θα παίξει. Πέρασε από το μυαλό μου η Κατερίνα Καινούργιου για φάρσα, αλλά είναι πολύ προστατευμένη από το περιβάλλον της. Πέρασε και η Φαίη Σκορδά. Θα βγουν 12 επεισόδια και τέλος», πρόσθεσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ