Σασμός: Το Twitter θέλει… Νικολούλη και Κατερινόπουλο για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του Στεφανή

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς “Σασμός” παρακολουθήσαμε χθες. Στο Twitter έγινε “πάρτι” με αρκετούς χρήστες να απαιτούν την… παρέμβαση της Αγγελικής Νικολούλη και του Θανάση Κατερινόπουλου ώστε να βρεθεί ο δολοφόνος.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ενώ το χωριό πιστεύει πως ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Πετρής.

Σασμός Twitter

 

Η κηδεία του Στεφανή, φέρνει τις δύο οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων αντιμέτωπες για άλλη μια φορά.

Η Αργυρώ δίνει άλλοθι στον Πέτρο για την ημέρα του φόνου, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μανόλης πέφτει σε αντιφάσεις, κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας.

Η Άσπα ομολογεί στην Αργυρώ τη σχέση που είχε με τον Στεφανή, ενώ η Μαρίνα θα ξεσπάσει στον Αντώνη για τις υποψίες του προς τα παιδιά της.

Σασμός Twitter Σασμός Twitter

 

Η σκηνή με τις δύο γυναίκες πρόσωπο με πρόσωπο είναι αυτή που ξεχώρισε στο χθεσινό επεισόδιο με τις φοβερές ερμηνείες.

Σασμός Twitter

Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια στο Twitter για το επεισόδιο της σειράς Σασμός

Σασμός Twitter Σασμός Twitter Σασμός Twitter

 

Σασμός: Η επίθεση στην οικογένεια Βρουλάκη και οι υποψίες

Τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη σειρά “Σασμός” και οι τηλεθεατές αναμένεται να μείνουν με… κομμένη την ανάσα, καθώς η μία εξέλιξη διαδέχεται την άλλη.

Με τον Μαθιό σαν στήριγμα, ο Νικηφόρος έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο πένθος του την προσπάθεια του Πέτρου να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του.

Η  συμπεριφορά του Κώστα γίνεται κάθε μέρα και πιο ύποπτη, όμως, η σιωπή του Μανόλη και τα λιγοστά στοιχεία της αστυνομίας για τον πραγματικό ένοχο, περιπλέκουν κι άλλο την κατάσταση.

Σασμός

Ταυτόχρονα το χωριό αρχίζει και στρέφεται εναντίον του Πέτρου και η οικογένεια Βρουλάκη δέχεται επίθεση τη νύχτα από αγνώστους, οι οποίοι πυροβολούν αδιακρίτως.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ