Σασμός: Το μίσος κυριεύει τη Βασιλική και ζητά εκδίκηση – Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Ο «Σασμός» έρχεται απόψε, στις 21:00, στον Alpha, με ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο γεμάτο συνταρακτικές εξελίξεις. Η Άνω Ποριά είναι βυθισμένη στο πένθος.

Το μίσος κυριεύει τη Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του παιδιού της. Φωνάζει τον Μαθιό και του ζητά κάτι, το οποίο θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ο Αντώνης ενημερώνει τη Μαρίνα για την απειλή της Καλλιόπης. Εκείνη κάνει μία τελευταία προσπάθεια να συνετίσει τους άντρες της οικογένειάς της, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω αιματοχυσία. Παράλληλα, η Καλλιόπη συγκαλεί συμβούλιο με το Δημητρό και το Νικολή. Τα σχέδιά της είναι σκοτεινά και δε θα έχουν καλή κατάληξη.

Δείτε sneak preview από το νέο επεισόδιο

Δείτε το trailer

Σασμός – Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ