Σασμός: “Θα υπάρξουν κλυδωνισμοί για την Αργυρώ”

Οι εξελίξεις στη σειρά “Σασμός” είναι ραγδαίες όπως αποδεικνύει και η τηλεθέαση των τελευταίων ημερών καθώς είδαμε την αθώωση του Αστέρη στη δίκη για τον θάνατο του αδελφού της Αργυρώς.

Η «Δέσποινα» του «Σασμού», Γιάννα Ζιάννη, αναφέρθηκε στο ποιος είναι ο πατέρας του γιου της Αργυρώς, μιλώντας στον Alpha. Στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε να φροντίζει τον μικρό Πετράκη.

Σταύρος ή Αστέρης είναι ο πατέρας;

“Η Δέσποινα είναι ένας διακριτικός άνθρωπος και δεν έχει ρωτήσει τέτοια πράγματα” είπε αρχικά η ηθοποιός. “Θα φανεί στη συνέχεια, αλλά είμαστε χαρούμενοι που ο μικρός Πετράκης ήρθε στην οικογένειά μας” πρόσθεσε.

“Εγώ σαν τηλεθεάτρια θα ήθελα να καταλήξει στον πρώτο της έρωτα. Σαν ρόλο θα ήθελα να μείνει δίπλα στον Σταύρο και να αφήσει πίσω το ζοφερό παρελθόν και να προχωρήσει στο φως” σχολίασε η κ. Ζιάννη.

Όπως περιέγραψε “ο Σταύρος ήξερε ότι υπήρχε κάτι στη ζωή της, παραμένει στην αγάπη του για την Αργυρώ και δεν ψάχνει γύρω-γύρω. Όταν έρθει ο Αστέρης σίγουρα θα υπάρξουν κλυδωνισμοί στο συναίσθημά της. Περιμένω και εγώ να δω.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ